Ansiktsbehandlingar


Jag arbetar med Exuviance medicinskt utvecklade hudvårdsprodukter. Produkterna är effektiva och ger resultat, speciellt i kombination av behandlingar och hemmavård. Behandlingarna passar alla hudtyper, även den känsligaste huden, kvinnor och män i alla åldrar. Jag gör en hudanalys och anpassar behandlingen till dig och din hud för att få bästa möjliga resultat.


Alla ansiktsbehandlingar går att köpa som kur. Då betalar du för 5 behandlingar och får den 6:e behandlingen gratis. Behöver du hjälp att välja behandling, produkter eller har frågor är du hjärtligt välkommen att höra av dig!


EXPRESS

30 min 350 kr

En snabb och effektiv uppfräschning av huden. Rekommenderas som kur.

Rengöring, hudanalys, AHA-peeling och avslutande produkter


EXPRESS + MASSAGE eller MASK

45 min 450 kr

En skön stund som ger lyster och återfuktad hud. Efter peelingen väljer du själv om du vill ha en avslappnande ansiktsmassage eller en härlig ansiktsmask anpassad till din hud.

Rengöring, hudanalys, AHA-peeling, massage eller mask och avslutande produkter


KLASSISK

60 min 650 kr

En rengörande, stimulerande samt återfuktande behandling. Behandlingen anpassas efter dina önskemål och din huds behov. Huden får komplett vård samtidigt som du får en skön stund.

Rengöring, hudanalys, AHA-peeling, portömning, lättare ansiktsmassage, mask och avslutande produkter


LYX

80 min 850 kr

En underbart lyxig behandling som innehåller det lilla extra som får din hud att stråla. Huden rengörs, stimuleras och blir intensivt återfuktad. Behandlingen har anti-aging effekt samtidigt som den är mycket avslappnande.

Rengöring, hudanalys, AHA-peeling, portömning, massage av ansikte, hals och dekolletage, ögonmask, mask och avslutande produkter