Om Dermacare


Dermacare betyder hudvård och jag som hjälper dig att ta hand om din hud heter Linn Björåker och är diplomerad hudterapeut. Jag har alltid varit intresserad av skönhet och välbefinnande. Jag började min resa i branschen som frisör och tog gesällbrev 2007. 2010 började jag studera i Köpenhamn till hudterapeut och 2011 tog jag mitt internationella CIDESCO-diplom. Efter några år som utbildare på CIDESCO Kostmetologskolen i Köpenhamn tog kärleken mig till vackra Karlskrona, där jag nu driver Dermacare.


Ni hittar mig i mitt mysiga rum innanför Parfymeri Lamon i centrala Karlskrona. På parfymeriet hittar du allt som du kan tänkas behöva i skönhetsväg samt Exuviance produkter, som jag arbetar med i mina hudvårdsbehandlingar. Alla behandlingar skräddarsys efter dina önskemål och din huds behov för att få bästa möjliga resultat. Det är viktigt för mig att du som kund alltid känner dig väl omhändertagen och trygg. Dermacare är en plats att ta hand om sig själv, både på ut- och insidan.


Jag arbetar även på Laserhuset i Karlskrona där vi utför diverse ljus- och laserbehandlingar. Vi behandlar många olika typer av hudbesvär och tar även bort tatueringar, hår, ytliga kärl samt gör NBE 500-behandlingar. Kronisk och akut smärta kan vi behandla genom biostimulering med vår medicinska laser. Du kan få mer information på Laserhusets hemsida www.laserhuset.se.


Hjärtligt välkomna!